All About Internet Trends & E-business

En kort holder fra ôgon sikrer dine kreditkort mod tyveri

Skandinavien er kendt for at lave lækkert og eksklusivt design. Og derfor er det heller ikke nogen overraskelse at denne fede tegnebog er et design med rødder i det svenske. Thomas Marcel som er skaberen af brandet ôgon, bemærkede i begyndelsen af 2000 at mange af de stilfulde svenskere, var begyndt at bruge deres cigaretetuier af metal som tegnebog. Her kunne de have deres kreditkort og pengesedler i, uden at de blev bøjet og krøllet nede i lommen. Denne type kort holder syntes han var ret genial og ideen om en tegnebog fremstillet i metal var født og den voksede støt i den unge svenskers hoved.
Han tog kontakt til et analysebureau i Stockholm og med inspiration fra tidligere metalliske kufferter, udvikledes konceptet over er 2 årig periode. Da den første model var født, flyttede firmaet til Paris.
I 2004 da ôgon rigtig kom på markedet, var det som om der skete en lille revolution mod lædervarerne som var det dominerende på markedet indenfor tegnebøger og punge.
En kort holder vaed navn Stockholm, var den første af sin slags der var fremstillet i aluminium og der er mange fordele ved det materiale. Det er 100 % genanvendeligt og et hårdt materialer og så er det rustfrit, så det er både et holdbart materiale valg og samtidig også økologisk. Så nu var der kommet et alternativ til det traditionelle valg af læder. Og det skulle også hurtigt vise sig at denne model Stockholm blev en klar bestseller.
En ôgon kort holder er en af de mest sikre valg, hvis du er bekymret for at få dit kreditkort hacket på afstand, da den er RFID sikret. Og hvad er nu det for noget vil mange spørge. Men det er meget relevant, da de nye kreditkort nu tillader at man kan betale uden at kortet har kontakt med betalingsenheden og derfor gør det det også muligt at hacke kortet på afstand. Men det er ikke muligt med en ögon kreditkort holder, for den har et indbygget sikkerheds system der kan beskrives med at den danner en bur effekt om dine kreditkort og dermed beskytter dine kort med tyveri af data.