All About Internet Trends & E-business

En kreditkortholder fra Ögon sikrer dine kreditkort med hacking

Trenden er meget blandet i dag når vi taler om punge og lignende produkter. Det er som om at kønnene er lidt delt og alligevel er der en tendens til at kvinderne er ved at bevæge sig over på mændenes banehalvdel og er ved at droppe de store tasker hver gang de skal ud af døren. Ikke at de ikke stadig bliver brugt, men det er ved bestemte lejligheder og ikke over alt, som vi så det for nogle år siden.

Mændene har altid brugt bare at have deres pung med, men det har også ændre sig lidt til, at mange mænd nu har en kreditkortholder i stedet, hvor der er plads til deres kreditkort og alle de andre kort man efterhånden skal have med sig og ikke så meget plads til kontanter. Som falder i god tråd med at samfundet mere og mere er ved at blive et pengeløst samfund, hvor næsten ingen har rede kontanter på sig.
Denne trend er kvinderne ved at hoppe med på, de er for eksempel begyndt at bruge de mindre tasker kaldet clutch, hvor de kan have det mest nødvendige make up, penge og kort med. Så den fungerer for som både en taske og en pung i et.

Et af de brands som virkelig er populære på markedet, både til mænd og kvinder er ôgon. Brandet har sine rødder i Sverige, hvor skaberen af brandet Thomas Marcel i begyndelsen af 2000, fik ideen til disse fede designs og brugen af metal til punge. Det udsprang i at han så de mest stilfulde svenskere brugte metal cigaretetuier til at opbevare alle deres kort og ideen var skabt. Ideen om en hård kreditkortholder voksede og frem kom brandet Ögon. I 2002 kom det første produkt på markedet og herefter er virksomheden flyttet til Paris i 2004, hvor det ligger nu.

Men det er ikke blevet ved en simpel hård boks, der er sket meget med udviklingen siden da, nu rummer kollektionen flere forskellige modeller af kreditkortholdere, mønt opbevaringspunge og små taskepunge.
En af de helt store og epokegørende fordele ved Ögon er, at de er RFID safe, hvilket vil sige at i denne tidsalder hvor der hackes så meget og opsnappes data overalt, er du sikret hvis du opbevarer dine kreditkort i en kredit kortholder fra Ögon. Dette RFID betyder, at der nærmest dannes et bur rundt om dine kreditkort, så det ikke er muligt på afstand at hacke eller opsnappe dine kortoplysninger. Det giver endnu mere mening, her efter vi har fået de nye berøringsfri betalingskort.

Som førnævnt var det oftest mændene førhen der gik med disse kreditkortholdere, men efter Ögon er beygndt at designe dem i mere feminine farver og designs er de også begyndt at vinde godt ind på markedet blandt kvinderne. Og hvis du har brug for lidt mere plads, er de også begyndt at designe dem på størrelse med små punge og sågar op i clutch størrelse, men stadig inden for konceptet, hvor det er en hard box.
En traditionel kreditkortholder fra ôgon, kan rumme på til ca. 15 kort, fordelt på 7 rum og har du ikke så mange kort, vil du kunne have lidt sedler eller boner i den også.
De fås i rigtig mange fede farver og mønstre og for blot at nævne nogle af de fede mønstre kan der fremhæves designs der ligner Zebra, slange, stjerner, camouflage, arabesque og titanium.

Så hvis du gerne vil være med på moden og samtidig gerne vil passe på dine kort mod hackere og anden form for svindel med dine kreditkort, så skulle du købe dig en kreditortholder fra Ögon.