All About Internet Trends & E-business

En magnetmadras er elsket af nogle og hadet af andre

Der er kommet meget fokus på de fleste former for alternative behandlingsformer, hvad enten der er i form af indtagelse af urter og anden form for madvarer eller det er ved hjælp af magnetarmbånd og lignende. Rigtig mange anvender en magnetmadras, som et led i en terapeutisk behandling af forskellige lidelser. Når de benyttes til privat brug, bruges måtterne også som rekreative og wellness udstyr, for at øge fx generelle velvære tilstande eller for at hjælpe kroppen til at komme sig hurtigere efter sportsaktiviteter.

Et af problemerne med denne type behandling er, at der er ikke så meget veldokumenteret materiale på hvad den egentlige effekt og modsatte er, men der er en klar indikation der viser at der er en væsentlig positiv effekt vedbrugen af en magnetmadras.
Et af de steder hvor der opstår en mistanke, er på grund af at de stærke magnetfelter, der genereres af de magnetiske madrasser overstiger i nogle tilfælde de internationale vejledende grænseværdier. Følgelig sundhedsrisici kan ikke entydigt udelukkes for langvarig brug. Derfor råder man folk der bruger de magnetiske hjælpemidler til, at de bør overholde følgende forholdsregler.

Magnetiske måtter fås i forskellige størrelser. Dette afhænger af, om de er designet til behandling af hele kroppen eller kun på enkelte områder af kroppen. Både hele kroppen og delvise krop måtter indeholder spoler, hvorigennem de pulserede lavfrekvente elektriske strømme løber. Disse strømme genererer magnetfelter, der gennemtrænger kroppen af den behandlede person og disse magnetfelter generere elektriske strømme i legemet af personen og hvis den er tilstrækkelig intens kan den fremprovokere fysiologiske virkninger.
En terapeutisk magnetmadras anbefales af producenterne til behandling af forskellige lidelser, såsom arthritis, gigt, hovedpine, astma eller osteoporose. Magnetiske måtter sælges eller lejes til brug i hjemmet samt til brug under medicinsk eller terapeutisk supervision.

Men selv om der er meget snak om alle de skadelige sider ved brugen af magnetiske hjælpemidler, er der også rigtig mange eksempler på hvor folk mener at de er blevet hjulpet.
Om det er placebo effekten er der jo ingen der kan garantere, men mange mener at det er værd at prøve.
Men har du tænkt dig at prøve en magnetmadras, er det en god ide at konsulterer en der har erfaring indenfor disse, for at få den rigtige madras. Der er nemlig forskel på hvilken type du skal vælge, ud fra hvilke lidelser du døjer med. Og samtidig kan du også få hjælp til, om du skal vælge en med 8 magnetbaner eller måske har bedre gavn af en med 14 magnetbaner.
De fås også med forskellige typer af betræk på liggesiden, nogle har en blød bomuldsside og andre har en varm og behagelig uldside.
Noget af det nye er, at magnetmadrasserne nu også kan fås med en trykaflastende effekt, hvilket giver rigtig god mening, hvis ens lidelser gør en meget sengeliggende, så undgår man yderlige skavanker på grund af det oveni.