All About Internet Trends & E-business

Magnetterapi kan være en god hjælp til dig som smertelindring

Magneter har været anvendt for deres helbredende egenskaber siden oldtiden, og nu har en ny undersøgelse fundet ud af, at de kan reducere hævelser, når de anvendes umiddelbart efter en inflammatorisk skade.
I den første undersøgelse, satte man sig for at undersøge effekten af ​​magnetterapi på mikrocirkulationen, hvilket er blodstrømmen gennem små blodkar.

De anbragte magneter af 70 millitesla (mT) feltstyrke, som er omkring 10 gange den styrke, som normale køleskab magneter har, nær rotters blodkar. De fandt derved ud af, at de forstørrede indsnævrede blodkar blev forstørret. Resultaterne antydede, at den magnetiske indvirkning kunne hjælpe lodkarrene til at slappe af og øge blodgennemstrømningen.
I nyere undersøgelser, har forskerne brugt magneterne på rotternes poter, der var blevet behandlet med inflammatoriske midler til at simulere vævsskade. Magneterne reducerede betydeligt hævelserne i rotternes poter med op til 50 procent, når den blev anvendt umiddelbart efter skaden.

Udvidelse af blodkarrene er en væsentlig årsag til hævelse, og det er tænkt at magneterne arbejdede ved at begrænse blodgennemstrømning.
Blå mærker og forstuvninger er de mest almindelige skader på verdensplan, og da skader, der ikke hæver op heler hurtigere, kunne magnetterapi være udbredt som behandlings anvendelse.

Forskerne forestiller sig at man kan bruge magneter i stedet for isposer og kompression til at behandle skader i skoler, hjemmet, idrætsforeninger og på professionelle sportshold samt blandt på plejehjemmene og lignende steder.

Man skal dog være opmærksom på, at det kræver visse styrker af magneter til at kunne fremme helings procesen i de forskellige områder af din krop.
Så hvis du ønsker at prøve dette selv, vil det tage noget forarbejde for dig, at finde den korrekte styrke og type magnet, til den specifikke tilstand du ønsker at helbrede.
Mange er faktisk blevet fascineret af magnetterapi i de senere år, på grund af de lovende resultater og fordi der generelt er meget få bivirkninger. Og fordi magneter ikke behandler den underliggende årsag til problemerne, er de langt mindre farlige at bruge end medicin eller kirurgi.

Men det er ikke kun ved at reducere hævelser, at magneter har vist sig at hjælpe, såsom depression, Aldersrelateret mental tilbagegang, Alzheimers sygdom og Skizofreni, har de også vist sig at have gode indvirkninger på helbredstilstanden.
Der er utallige produkter tilgængelige, lige fra magnetiske armbånd og ankel stropper til indlægssåler til sko og madrasser. Men vær opmærksom, når du skal købe dine magneter. For det kan virkelig være lidt af en jungle, at være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt. Mange kommercielle produkter har IKKE den korrekte feltstyrke, til at være meget effektiv.

Men hvordan er det lige, at det virker med magnetterapi behandling?
Magnet terapi bruger "statiske" magneter, som kaldes statisk, fordi det resulterende magnetfelt er uforanderlig. Og det er vigtigt ikke, at forveksle disse med elektromagneter, som producerer magnetiske felter, når en elektrisk strøm anvendes og de bør virkelig ikke anvendes på egen hånd.
For at bruge statiske magneter til smertelindring, skal du finde en magnet med tilstrækkelig styrke til at give en fordel. Du kan teste dette selv ved at placere magneten ved siden af ​​et stykke tøj eller en sok, og så derefter placere en papirclips på den anden side. Hvis magneten ikke er stærk nok til at holde papirclipsen gennem din sok, så vil det ikke trænge ind i din krop og så hjælper den ikke.
Alternativt bør du tjekke styrken af ​​magneten, før du køber den. De måles typisk i enheder kaldet gauss (G). Simple køleskabsmagneter spænder fra 35 til 200 G, men de magneter, der kan behandle dine smerter spænder fra 300 til 5000 G. Nogle udøvere starte med en lavere gauss og gradvist bevæger de sig op til et mere intens niveau om nødvendigt.

Energi behandlingsformer som magnetterapi vil sandsynligvis få endnu mere damp i de kommende år. Men husk, at selv en sikker, alternativ behandling som dette, vil ikke fjerne den egentlige årsag til dine smerter eller sygdom. Det skal udelukkende bruges til smertelindring og forbedring af livskvaliteten.