All About Internet Trends & E-business

Montering af flagstang behøver ikke, at være en umulig opgave

Selvom træ er det mest historisk autentiske materiale til en flagstang, er det også den dyreste. Her er en anden og billigere mulighed.
Glasfiber: De bedste glasfiberstænger har en UV-resistent finish og er konstrueret med et flertal af fibre, der løber lodret, fibre, der løber vandret gør stangen svagere og kan forårsage fejl. Glasfiberstænger fås i forskellige farver og er let og nem at installere og vedligeholdelsesfri. Riggen kan køres inde i stangen for at fjerne lyden fra flagstangssnoren der klapper mod flagstangen i blæsevejr.

Når du begynder på montering af flagstang, bør du undgå et par ting for at nyde et glat og vellykket projekt.
En af de værste fejltagelser er, at placere din nye flagstang, hvor den kan komme i kontakt med biler, plæneklippere, cykler eller andre genstande, som kan ramme ind i den. Du skal også altid undgå overliggende forhindringer såsom højspændingsledninger. Check med eventuelle kommunale myndigheder eller forsyningsselskaber, før du begynder nedgravningen, for at sikre, at du ikke vil skade nedgravede ledninger eller rør i dit valgte installations område.
Undgå at efterlade din stang liggende på jorden, når den leveres. Du bør hurtigst muligt, begynde at montere din flagstang, og Indtil du gør det, bør du lade den ligge i den beskyttende indpakning den ankommer i. Undgå at efterlade den liggende fladt på jorden, den bør stå op og holdes tør, indtil du er klar til at montering af flagstangen.

Når du skal grave hullet til din flagstang, må du ikke grave hullet for lille. Du bør grave et hul fire gange større end diameteren af ​​stangen. Det bør også være dybt nok så flagstangens muffe flugter med overfladen. Brug ikke sand eller lignende til at udfylde rundt om muffen, brug i stedet skærver, det giver et bedre resultat når den skal blive stående.
Når der skal støbes, skal du undgå at bruge færdigblandet cement. Brug i stedet almindelig cement, der tørrer naturligt. Undgå at komme for meget cement i hullet, så det ikke løber over.
Til store poler/flagstangs fødder, såsom en 40-fods stang, har brug for en udvidelses brik du indsætter på enden og anbringer i jorden. Lad ikke en udvidelses brik være synlig over jorden, da det forringer dens effekt.
Undgå fristelsen til at fjerne plastic wrappet omkring flagstangen, inden stangen er helt færdig monteret. Behold det i stedet på, for ekstra at kunne beskytte den under monteringen.