All About Internet Trends & E-business

Roll up banner- Super effektiv markedsføring til små penge

Har du eget firma, så ved du hvor vigtigt det er at blive set, ikke som person men som firma med logo,så folk lærer ens firmanavn/logo at kende. For det er det der er hele finessen, for det øjeblik, din kommende kunde ser dit loge, tænker han/hun måske ikke over det, men den dag hvor han/hun skal bruge et produkt eller en ydelse fra din branche husker de måske logoet.
Derfor er der rigtig mange måder at udbrede viden om sit firma. Et forholdsvis nyt koncept er roll up banner, der er en slags omvendt rullegardin, man ruller op og monterer på en krog, og så har man et udfoldet "gardin" hvorpå der kan være trykt logo, billeder, produkter eller lige hvad du ønsker. Du kan få et roll up banner printet og leveret fra dag til dag, så der er ingen grund, til ikke at have den rette reklame, uanset om det er på messer i showroom eller i indgangen til din virksomhed.
Bruger du et banner med roll-up funktion kan du transportere det på mget lidt plads, der fylder ikke meget mere end den kasette, som dugen ligger i- Det er super praktisk smart og effektivt.