All About Internet Trends & E-business

Servietter med pirater var sejt til Sigurds fødselsdag

På nettet kan du finde engangsservice til alle slags fester, uanset om det er barnedåb ,fødselsdag ,halloween eller konfirmation. Du tænker sikkert ej- jeg ville aldrig bruge paptallerkener til så store fester, kun til en lille sommerfest eller noget i den stil.
det er fordi du ikke har set de servietter, man kan købe på nettet, de er mega flotte og hvis du følger mine links vil du blive forbavset over hvor flotte tallerkener du kan få til de forskellige fester. Til en barnedåb, kan man købe de flotteste lak agtige tallerkener, der findes også nogle tallerkener og glas/krus med skønne motiver og matchende servietter.
Skal du holde fødselsdag for et barn, bør du virkelig gå ind på den side jeg lænker ti, for udvalget af vilde prints på alt inden for engangsservice er helt forrygende. Og det vil blive en mega sej fest, der vil blive husket længe hvis det er det du dækker op med.
Hvis det er til halloween du mangler inspiration, så vil du finde alt her. Husk at købe store græskar og hul dem ud og sæt fyrfadslys i dem. Og så tjeck lige opskrifterne på afrevne fingre og flue-trifli.
Den slags kan selvfølgelig ikke bringes til en konfirmation, men der er rigtig gode alternativer. Det er helt sikkert en side, jeg kommer til at besøge jævntligt, så mange tak for linket Malene- Super lækker pirat fest du holdt for Sigurd.