All About Internet Trends & E-business

Tøj til store piger behøver ikke at være kedeligt og umoderne

Overvægt betyder ikke, at du ikke kan se fantastisk ud! Alt det kræver er bare lidt know-how og en sund dosis af tillid. Det at se godt ud, handler ikke om størrelsen på dit tøj, men om at klæde dig på en måde, der gør du føler dig tryg og viser dine bedste sider frem. Det er tid til, at bruge moden til at få mest ud af dine kurver, selvom du kigger efter tøj til store piger.
De farver, snittet eller mønstret du bærer kan trække folks øjne mod eller væk fra din figur. Her er nogle grundlæggende regler for hvad man skal være opmærksom på. Mørke farver skjuler, mens lyse farver fremhæver. Så hvis du kan lide din talje, tag et lyst bælte over en mørk skjorte. Hvis du ønsker at skjule din nederste halvdel, tag da et par mørke bukser på og en lysere top.
Store mønstre vil få dig til at se større ud, mens små mønstre kan få dig til at se mindre ud.
Undgå vandrette striber, striber er okay på plus size tøj, hvis de er diagonal eller lodret. Hvis du ønsker at se større ud omkring busten, vil vandrette striber forbedre buste linjen.
Hav for eksempel heller ikke flæser på noget, du ønsker skal se mindre ud, sæt dem derimod på områder, du ønsker at fremhæve. Det betyder, hvis nogen ser på dig vil de blive tiltrukket til disse område i stedet.
Det er også vigtigt, når du køber tøj til store piger, at have fokus på at få det rigtige undertøj for det er grundlaget for dit look. Det er svært at se godt ud, når du er iført spinkelt undertøj, der ikke understøtter dig nok.
Køb en bh, der passer. En god bh vil hjælpe med at løfte din figur og få dig til at se yngre ud, hvis du ikke er sikker på, hvad din størrelse er, så gå ind i en special forretning hvor de vil kunne guide dig til at vælge den korrekte størrelse. Lad være med at købe på nettet hvis du er i tvivl eller nede i supermarkedet, for du vil ikke kunne få den fornødne guidning og skal du have en speciel størrelse, vil du ofte opleve at de kun har et snævert udvalg af størrelser.
En sidste ting man kan bruge for at flytte opmærksomheden, når man bruger tøj til store piger, fra de områder man gerne vil dække over, kan man bruge fede accessoires, de er med til at flytte fokus og køber du en stor håndtaske i stedet for en lille, vil du syne mindre, fordi tasken ikke virker for lille.