All About Internet Trends & E-business

Normann Copenhagen er design i alle højeste klasse for alle

Når vi taler indretning, kan det nogle gange være svært at vælge, hvilken stil man skal gå med. Nogle taler for farver og andre for det neutrale. Men når alt kommer til alt, er det vigtigt at man går med sin egen stil, for det bedste resultat. Et andet spørgsmål er stilen, skal den være gammel og romantisk eller moderne og stilren? Er du til det stilrene look, vil Normann cope... Læs mere »

Plasttæpper er en succes hver eneste gang – såvel ude som inde

Vi kender det alle sammen, når huset skal bygges eller der skal nyt gulv i det eksisterende hus, så vil vi gerne have det så rent og lækkert som muligt. Og det skal helst ikke kræve for meget, at rengøre gulvene. Vi ved jo alle at et almindeligt gulvtæppe, er kilde til støv, snavs og husstøvmider og et trægulv eller klinkegulv er et meget mere fornuftigt valg, set med sundheds... Læs mere »

En centralstøvsuger er mere effektiv end den traditionelle model

Hvis det er på tide at erstatte den gamle støvsuger, bør du overveje om du stadig skal have en almindelig model igen. Der er flere ting der taler for, at på din korte liste over valgmuligheder, burde være en centralstøvsuger. Det er ikke den perfekte løsning for alle, men denne type systemer har unikke fordele, der er værd at vide, når du alligevel er ved at undersøge, det beds... Læs mere »

Koziol er lækkert design til hele hjemmet i kvalitetsplast

Er du til sjovt og anderledes design som samtidig er fuldt funktionsdygtigt og ganske enkelt i sit udseende. Og vil du også gerne kunne holde dig til et mærke der skal kunne leverer det du mangler. Og sidst vil du gerne give en pris der ikke er tårn høj, så der er mulighed for at skifte ud løbende når der skal nyt til eller andre farver på. Så kan det være Koziol var et brand ... Læs mere »

Plasttæpper er den nye trend inden for tæpper og løbere

Det har i mange år været meget brugt at have tæpper liggende under vores borde rundt om i huset, der har dog kort været en lille tilbagegang i dette, men det er vendt igen, nu bruger man igen tæpper i stor stil til indretning af hjemmet. Der er endda kommet en ekstra gren på tæppe moden og det er plasttæpper. De er blevet meget populære på grund af deres fantastiske fordele med... Læs mere »

Broste Copenhagen for dig der elsker god kvalitet

Sidder du og kigger i de nye mode blade som bo bedre og alt for damerne, så har du også set alle de gode indretnings fif, som de kommer med i hvert nye nummer. Og der er altid noget man tænker det ville passe perfekt i min stue. Og heldigvis er de da oftest også så søde, at fortælle hvor de har de forskellige elementer fra. Når det er brugskunst til indretning af hjemmet er de... Læs mere »

En centralstøvsuger gør støvsugningen til en leg

Hvis du gerne vil gøre rent på den mest effektive måde, så skal du overveje at skifte din gamle støvsuger ud for når du støvsuger med den vil der uden at du opdager det, blive puste en lille mængde støv tilbage i huset. Og det er fordi med en almindelig støvsuger er selve motoren i det rum du støvsuger og da den ikke er helt 100 procent tæt, vil der ikke kunne undgås at der kom... Læs mere »

Søg flagstænger glasfiber og se fordele og ulemper

Hvis den gamle flagstang har udtjent sin værnepligt og trænger til en udskiftning, så er det en god ide lige at overveje om det skal være en i træ eller glasfiber næste gang. De har hver deres fordele og ulemper og artiklen her vil prøve at give et overblik over forskellene på de to typer flagstænger. I dag hvis du søger flagstænger glasfiber, vil du opleve at der er den mest... Læs mere »

Broste Copenhagen giver mulighed for et fedt mix af materialer

Hvis du er træt af at alt skal være high tech og synes der skal være plads til lidt mere nostalgi, utraditionelle og personlige designs, så alle stuer ikke ligner at de er taget ud af det samme bo bedre blad. Så har du mulighed for at finde inspiration til dette på Girlie Hurlys hjemmeside, da de fører mange brands der netop har fokus på det unikke og anderledes og lidt nostalg... Læs mere »

Koziol er med sine plast produkter perfekt til en picnic tur

Når sommeren melder sin ankomst og det er tid til at alle måltider skal nydes ude, så kan det være lidt af en udfordring med hensyn til porcelæn. For det er ikke så praktisk at medbringe porcelænstallerkner til stranden, eller på picnic turen i skoven, der er det bare mere nemmere med plastik i stedet. Men engangsservice er både dyrt og ikke særlig holdbart og ikke nogen særlig... Læs mere »

Normann Copenhagen hvis lækkert design lige er noget for dig

Design er er et ord der er på rigtig manges læber for tiden og det gælder nærmest uanset hvad der bliver talt om. De ting for investerer i skal være af hotteste og nyeste mode og lækkert design. Og der findes også rigtig mange steder, hvor de sælger alle disse lækre produkter. Og går man på internettet er der stor konkurrence om, at ligge på første pladsen, så kunderne slår et ... Læs mere »

Lille flagstang til fødselsdage og andre særlige begivenheder i det lille hjem

På en flot og varm dansk sommerdag er der vel ikke noget flottere end dannebrog, der blafrer i vinden fra en høj flot hvid flagstang. Det er en del af den danske kultur, og det bliver det forhåbentlig ved med. Ikke alle har dog råd eller plads til en flagstang i traditionel forstand, men det er der naturligvis råd for. For selvfølgelig skal fødselsdage og andre særlige flagda... Læs mere »

Brug plasttæpper i din indgang eller entre- det ser flot ud

Det er blevet rigtig inn med smarte løbere til aflange rum og indgangspartier, og det sidste nye er at købe løberen i et vævet plastmateriale. Det er oftest plasttæpper, der er vævet med en plastsnor og god kvalitet, det gør at tæppet får en meget slidbar struktur, der ligger godt og flot fladt i en travl gang. Modsat de gamle kludetæpper, der altid krøllede og gled rundt, hvis... Læs mere »

Træ gulv findes i mange lejligheder

Står I med overvejelser om at gøre noget nyt ved hele hytten, og indretningen i denne – så den kommer til at fremstå langt mere moderne med mere. Så kan et nyt dørk tit og ofte gøre mirakler. Et mørkt og slidt dørk giver rummet et meget trygget og trist udtryk og en trist stemning. Lyse lækre gulve samt lyse væge og lofter kan derimod gøre at, et rum ser meget større ud end det... Læs mere »

Flotte gulve er prikken over i´et hvis man vil have det perfekte hjem.

Du kommer ind i rummet lysindfaldet er helt perfekt, møblerne er de helt rigtige mærker og farver. Dette er det flotteste rum du længe har set. Alt harmonere og passer sammen, som taget lige ud af et bolig magasin. Lige ind til du får øje på gulvet. Slidt gammelt og rigtig ridset. Dette gamle gulv ødelægger lige hele billedet af det perfekte rum. Derfor er det bare så vigtig me... Læs mere »

test test test

dkflskfjsldkfjsdljf fæsdlkfæsdlk domæne og webhotel og outsourcing.... Læs mere »