All About Internet Trends & E-business

Broste Copenhagen for dig der elsker god kvalitet

Sidder du og kigger i de nye mode blade som bo bedre og alt for damerne, så har du også set alle de gode indretnings fif, som de kommer med i hvert nye nummer. Og der er altid noget man tænker det ville passe perfekt i min stue. Og heldigvis er de da oftest også så søde, at fortælle hvor de har de forskellige elementer fra.
Når det er brugskunst til indretning af hjemmet er det ofte Broste Copenhagen der er repræsenteret. Og med god grund for de fører en masse fedt brugs kunst lige fra krus til teen til møbler til puder og plaids.
Det er et af de førende mærker i Skandinavien og har været med siden 1955 og en af de store fordele ved dette brand ud over deres lækre designs er prisen. De leverer lækkert design til rimelige priser, så de fleste kan være med og så du kan skabe lidt fornyelse i hjemmet, uden du får følelsen af at være blevet rippet fuldstændig.
Broste Copenhagen er kendetegnet ved, at de tager udgangspunkt i nordisk design for eksempel deres stentøjsserie ”Nordic Sea”, som består af espresso kop, krus, mælkekande, tekande, skål og en kande. Hver enkel del har sit eget personlige og smukke udtryk. Hvad enten du til råt eller rustikt eller måske endda bløde pasteller så vil du kunne finde noget, der passer til enhver smag og personlige stil.
Designet er en blanding af et moderne tvist og samtidig et klassisk look der går hånd i hånd med tidens trend.
Hvis denne beskrivelse falder i god ånd med hvad der passer til din stil, så vil du med sikkerhed kunne finde noget der passer lige ind i dit hjem. Prøv for eksempel at se de smarte puder ”Sofia” eller ”butterfly” fra Broste Copenhagen, lækkert print, med sarte støvede og pastelle farver i god harmoni. Som går i god tråd med de lækre ”Viggo” plaids i eksklusive lyse- og mørkegrå nuancer. Eller måske er det mere stentøjsserien ”Esrum” der falder i din smag, et enkelt og klassisk design i neutrale sort og hvide farver.