All About Internet Trends & E-business

Broste Copenhagen giver mulighed for et fedt mix af materialer

Hvis du er træt af at alt skal være high tech og synes der skal være plads til lidt mere nostalgi, utraditionelle og personlige designs, så alle stuer ikke ligner at de er taget ud af det samme bo bedre blad. Så har du mulighed for at finde inspiration til dette på Girlie Hurlys hjemmeside, da de fører mange brands der netop har fokus på det unikke og anderledes og lidt nostalgiske design. For eksempel deres plakater fra Lisbet Krøll de fedeste klare farver, der giver plakaterne så meget liv, som kan føres videre til din stue når de kommer op og hænge. Men også brandet Broste Copenhagen er et godt valg, hvis du gerne vil have noget der skiller sig lidt ud. For eksempel deres kaffe og te stel, som er designet i stentøj og efterfølgende glaseret i et gammeldags look. Det er holdt i neutrale farver, men vil sagtens kunne kombineres med et hvidt eller sort stel. Og er du lidt mere til det ny moderne, så har de også et design der passer til dette, lækre espresso kopper, krus og tekande fra Esrum somer designet i et mere klassisk look, men stadig et meget unikt design.
Er det derimod møbler du er på jagt efter, så har Broste Copenhagen også løsningen på dette. De laver de fedeste kurvemøbler, stole du kan bruge ved bordet, stole til at sidde og flyde ud i og også en skammel så du kan smide benene op, når der skal slappes af. De er designet i den gode gamle stil som vi kender det fra de kurvemøbler vores forældre typisk havde stående i deres udestue. Og de har også designet nogle rigtig flotte og lækre lamper, som passer perfekt i stilen til kurvemøblerne.
Og skal prikken over i´et med, så skal du købe et hjorteskind til at ligge under dit Broste og Copenhagen bord. Det findes både i firkantet og rundt. Det firkantede fås i to forskellige størrelser og det runde er i en størrelse. Det er designet i lyst eg og har en sort bordplade på. Men trods de forskellige træsorter, kan de sagtens bruges sammen med kurvemøblerne, det giver bare et spændende og anderledes spil.
Så frem med kreativiteten og leg med muligheder og materialer, så får du det fedeste design.