All About Internet Trends & E-business

En centralstøvsuger er mere effektiv end den traditionelle model

Hvis det er på tide at erstatte den gamle støvsuger, bør du overveje om du stadig skal have en almindelig model igen. Der er flere ting der taler for, at på din korte liste over valgmuligheder, burde være en centralstøvsuger. Det er ikke den perfekte løsning for alle, men denne type systemer har unikke fordele, der er værd at vide, når du alligevel er ved at undersøge, det bedste vakuumstøvsuger system for dig. Hvad mange husejere ikke ved er, at denne type støvsuger er generelt mere kraftfuld, praktisk og mere støjsvag end traditionelle støvsugere, og de tilføjer en værdi til dit hjem, hvis du på et tidspunkt står over for et videresalg. Før du køber en ny støvsuger, er her er nogle ting, du bør vide om centrale støvsuger systemer.

En centralstøvsuger er også kendt som indbygget eller rørførte systemer, der er installeret i en bygning eller et hus og har en base motor, opsamlingsbeholder, og stik der er installeret på praktiske steder i hele huset. Tilløb er forbundet til røret, som transporterer snavset tilbage til motorenheden og indsamlingsbeholderen. Systemet omfatter også slangen, slange styringssystemet, motoren og diverse tilbehør. Motoren og indsamlingsbeholderen er oftest installeret i et fjerntliggende område af hjemmet, for eksempel en kælder eller garage. Slangen, der er forsynet med det passende tilbehør til den rengøring du skal have fra hånden, kobler du helt simpelt til det åbne vægmonterede stik. Så støvsuger du som du plejer og pisk væk er skidt og snavs suget ud til den eksterne beholder, som sørger for at selv de mindste partikler er sikret inden i beholderen, så de ikke bliver pustet tilbage i luften under støvsugningen. Centrale støvsugere er udviklet til at fungere stille og roligt, og når motoren er placeret væk fra opholdsstuen vil støjniveauet være stærkt reduceret.

Før du køber en centralstøvsuger, er det vigtigt at du tænker på hvad du virkelig ønsker og har brug for fra din nye støvsuger. Sugeevne og bekvemmelighed har tendens til at ligge i toppen af ​​listen. Centrale systemer har op til fem gange mere kraft, end de traditionelle støvsugere, fordi de har meget større motorer. Denne ekstra kraft giver dem mulighed for at fange snavs og de mindste støvpartikler hurtigt og effektivt, uden at tvinge dig til gentagne gange at skulle over de samme steder. Centrale systemer omfatter motorer, der er vurderet ved kvadratmeterantal så husejere er i stand til nemt at vælge den rigtige enhed til deres særlige rengørings krav. En centralstøvsuger har forskellige former for filtrerings teknologier, som hver har deres forskellige fordele.

Med hensyn til moderne rengøringsmidler, efterspørger forbrugerne hurtig, ubesværet og bekvemmelig rengøring, der stadig får arbejdet gjort. Hvis du ejer en centralstøvsuger, er der ingen grund til at danse rundt om ledningen ved rengøring, eller bruge tid på rengøring af dunke eller poser før eller efter hver brug. På grund af den brede vifte af centrale vakuum systemer på markedet, kan du vælge filtrering og opsamlings system, der fungerer bedst for din bolig og vil gøre rengøringen mest praktisk for dine unikke behov. For eksempel, hvis dit køkken, garage eller bryggers har tendens til at blive meget snavsede, er der systemer, som kan installeres i et skab eller en stor skuffe, til hurtigt at tackle snavset med et øjebliks varsel og vil være gemt af vejen, når den ikke er i brug.

Folk med astma og allergikere er ofte nødt til at smutte ud, når støvsugeren kommer da alle de små partikler og allergener, bliver pustet tilbage i luften under støvsugning og kan derved udløse en reaktion. Da en centralstøvsuger er mere kraftfuld og effektiv end de traditionelle eller håndholdte støvsugere og opsamlingsbeholderen sidder gemt af vejen, vil mere snavs, støv, allergener og lugte fjernes, uden at efterlade den kendte lugt, som der kan komme fra en almindelig støvsuger.

Når vi skal se på omkostningerne, ved en centralstøvsuger, er det en ligning af kvalitet, tid, energi og materialer. Mens den oprindelige investering i et centralt støvsuger system kan være større end for en traditionel støvsuger, vil omkostningerne være betydeligt lavere i det lange løb. Der var en tid, hvor en god støvsuger var en solid investering, der varede 10 + år. Det gælder ikke for nutidens modeller, de synes at være designet til at få dig tilbage til butikken for at købe en ny inden for tre til fem år.
Faktisk har de fleste centrale systemer bedre garantier end deres traditionelle modstykker, og nogle har endda levetids begrænsede garantier. Det bedste du kan gøre, hvis du har brug for mere information om fordelene ved at eje en centralstøvsuger, eller hvis du har brug for at finde ud af hvilket system der er det rigtige for dig, så besøg nogle steder der forhandler disse modeller eller søg på internettet efter andres erfaringer med disse systemer.