All About Internet Trends & E-business

En centralstøvsuger gør støvsugningen til en leg

Hvis du gerne vil gøre rent på den mest effektive måde, så skal du overveje at skifte din gamle støvsuger ud for når du støvsuger med den vil der uden at du opdager det, blive puste en lille mængde støv tilbage i huset. Og det er fordi med en almindelig støvsuger er selve motoren i det rum du støvsuger og da den ikke er helt 100 procent tæt, vil der ikke kunne undgås at der kommer en hvis mængde tilbage til rummet.
Hvis du gerne vil udgå det og dermed opnå en mere effektiv støvsugning, så skal du overveje at få installeret en centralstøvsuger. Sådan en sikrer at du har et godt indeklima med hensyn til støv og det skyldes at beholderen hvor støvet samles i oftest er monteret i et teknikrum, skur eller lignende. Og når beholderne skal tømmes tager du den blot og hælder direkte ned i skraldespanden, så du undgår at få hvirvlet en masse støv op inde i huset. Når du støvsuger kan det også tit være et irritationsmoment at det larmer en del. Og du kan du også undgå hvis du har en centralstøvsuger, for der er motoren monteret ude i teknik rummet eller skuret sammen med den beholder der opsamler støvet, så den lyd du vil opleve inde i huset er kun en stille hvislen fra luften i mundstykket og slangen når støvsugeren er tændt. Så du kan sagtens snakke med børnene, høre radio eller andet mens du støvsuger.
En helt anden fordel er at du skåner dig selv for alle de tunge løft, når den skal ind og ud af skabet. Eller bor du i et to etagers hus, så skal den jo også løftes op af trappen og ned igen, for ikke at tale om bøvlet når selve trappen skal støvsuges, det er næsten en umulig opgave uden at den falder ned. Men med en centralstøvsuger er det kun den lette lange slange du skal løfte på. Du bærer den såmænd bare ind i det rum du skal bruge den og sætter den til i beslaget på væggen og så er du i gang. Og når det gælder trappen så kan du støvsuge mens du går op for det er kun slangen du skal have med og den er lang nok, så du ikke skal bøvle med at den hele tiden trækker tilbage.
Så vil du gerne gøre støvsugningen til en leg, så overvej om ikke det er en centralstøvsuger du skal have installeret næste gang.