All About Internet Trends & E-business

Søg flagstænger glasfiber og se fordele og ulemper

Hvis den gamle flagstang har udtjent sin værnepligt og trænger til en udskiftning, så er det en god ide lige at overveje om det skal være en i træ eller glasfiber næste gang. De har hver deres fordele og ulemper og artiklen her vil prøve at give et overblik over forskellene på de to typer flagstænger.
I dag hvis du søger flagstænger glasfiber, vil du opleve at der er den mest solgte flagstangs type på markedet. Det er den der har den længste levetid og den er let at håndtere da den ikke er så tung som den traditionelle i træ. Men nogle vil måske mene at det er ikke er en ”rigtig” flagstang fordi den er i glasfiber i stedet for træ.
Fordelene ved flagstænger i glasfiber er, at det er minimalt hvad der er af vedligehold på sådan en, hvis blot den kommer ned og ligge en gang imellem for lige at blive vasket over, så holder den farven i mange år. Og da stangen er glasfiberarmeret er du garanteret en lang levetid og samtidig er den meget let og det gør den nem at håndtere, når den for eksempel skal ligges ned for at rengøres. En anden fordel er også at den er mere fleksibel end en i træ, det vil sige den kan tåle en højere vindbelastning.
Og en sidste fordel ved flagstænger i glasfiber er, at mange af dem kan leveres med en indvendig lineføring, der gør det nemt og hurtigt at hejse flaget. Og samtidig gør det også at ingen kan hejse noget op i Jeres flagstang, hvis ikke de har håndtaget, der skal bruges for at kunne hejse flaget.
Et par enkelte ulemper har de også, for de har ikke den samme autensitet, som en i træ og kommer der en skade på den er det sværere at reparere.
En træ flagstang vil af mange klart blive betragtet som en rigtig flagstang, men den kræver også bare væsentlig mere vedligehold. Den skal vaskes ned, gives træbeskyttelse, males og evt. endda have spartler revner ud. Og denne type stænger fås ikke ret ofte på et vippebeslag, hvilket gør det mere vanskeligt at få den lagt ned, end en glasfiber stang.
En træ flagstang er et natur materiale hvilket også gør at den er mere påvirkelig overfor vind og vejr. En Træ flagstang har den fordel, da den er lavet af et naturmateriale så belaster den ikke miljøet ved bortskaffelse.
Så skal du have en ny flagstang så søg på flagstænger glasfiber og se fordele og ulemper inden, du tager den endelige beslutning.