All About Internet Trends & E-business

Koziol er lækkert design til hele hjemmet i kvalitetsplast

Er du til sjovt og anderledes design som samtidig er fuldt funktionsdygtigt og ganske enkelt i sit udseende. Og vil du også gerne kunne holde dig til et mærke der skal kunne leverer det du mangler. Og sidst vil du gerne give en pris der ikke er tårn høj, så der er mulighed for at skifte ud løbende når der skal nyt til eller andre farver på.
Så kan det være Koziol var et brand for dig, de leverer produkter fremstillet i kvalitets plast, som på en og samme tid er funktionsdygtigt, lækkert design og til rimelige penge.
Fordelen ved dette brand er også, at hvad enten du er på udkig efter noget til køkken, bad, stue eller andre rum så kan det næsten altid fås.
Tager du for eksempel køkkenet, så kan du få alt lige fra service, kopper, æggebægere til opbevaringsbøtter, tag tøj og tandstikke holdere.
Det samme gør sig gældende hvis vi bevæger os på badeværelset, der har de alt fra en neglesaks, hånklæde knager, toiletspande til toilet børster, tandkrus og tandbørsteholdere.
Designerne bag Koziol er nytænkende og kreative, tager du for eksempel et af deres smarte designs den unplugged kaffemaskine. Den kan lave kaffe uden at den skal til strøm, den kan lave en kop kaffe af gangen og konceptet bag den er at brygge kaffe på den gode gamle måde, blot i et læk mere lækkert og smart design end de oprindelige kedler og kaffekander.
Så hvis du ikke gider kaffe der har stået og lumret i en termokande i flere timer, så kan du med fordel koge vandet og komme det i termokanden og når så kaffetørsten melder sig, så kommer du blot et filter og kaffebønner i kaffemaskinen og hælder vandet på og kaffen løber direkte ned i koppen du har sat ind under og vupti, så er der frisk brygget kaffe uanset hvor du opholder dig.
En sidste kategori der lige skal fremhæves er belysning fra Koziol, de laver flere forskellige fede lamper, som er fremstillet i plast ligesom alle de andre produkter og designet er lavet så de giver et godt lys imens de er dekorative.
Tag for eksempel lampen Orion, som er designet som en cirkel eller en bold. Den øverste halvdel er fremstillet i fuldfarvet plast, hvor den nederste halvdel er fremstillet i klart plast. Det giver en rigtig god lyseffekt uanset hvilken farve du vælger.
Hvis din interesse er blevet pirret, så tag et smut ind på internettet og du vil finde alle de lækre og smarte designs fra Koziol og nu kommer den svære opgave – nemlig at du skal vælge.