All About Internet Trends & E-business

Normann Copenhagen er design i alle højeste klasse for alle

Når vi taler indretning, kan det nogle gange være svært at vælge, hvilken stil man skal gå med. Nogle taler for farver og andre for det neutrale. Men når alt kommer til alt, er det vigtigt at man går med sin egen stil, for det bedste resultat.
Et andet spørgsmål er stilen, skal den være gammel og romantisk eller moderne og stilren? Er du til det stilrene look, vil Normann copenhagen være et rigtig godt alternativ.

Kan du lide at designet er lyst og enkelt, kan du bringe lys ind i rummet ved at tilføje skarpe hvide og enkle møbler til din indretning. Vinter er lig med kortere og mørkere dage og dermed kommer der helt selvfølgeligt mindre naturligt lys ind, som hjælp til at lyse op i lokalet. Et hvidt design, fra for eksempel Normann Copenhagen, giver en lysere oplevelse til værelset og skaber et indbydende rum - også bare hvis du kun starter med et par elementer.
Hvidt er enkelt, men samtidig en meget god grundfarve, der skaber en platform hvorfra møbler, kunst og design kan pop op. Vælg hvide møbler eller vægge, så kan tilbehøret gøre det muligt at skabe kontrast med mørkere eller kulørte elementer og skabe opmærksomhed om bestemte objekter og elementer i rummet.

Vælger du et sort design, skaber du et sofistikeret look. Sort er blevet en farve af mode for en grund. Det er forbundet med elegance og kan bruges til at skabe et fedt, dominerende udtryk i et rum. Sort design har også beføjelse til at tilføje raffinement og en modernitet til interiøret.
Ligeledes gælder det samme, som i det hvide look at det er en god base, hvor der er mulighed for at bygge på med farver, mønstre m.m.
Sorte møbler i et minimalistisk design, fra Normann Copenhagen, kombineret med kontrasterende farver skaber et stilfuldt interiør udtryk, mens kombineret med træmaterialer tilføjer det mere varme og et blødere udtryk til hjemmets indretning. Et sort spisebord er ubestrideligt stilfuldt og er et smukt rent lærred for service til en opdækning i topklasse.

Men det er ikke kun på møbelfronten, at Normann Copenhagen gør sig gældende med deres stilrene og klassiske designs. De har også en del ting til boligen såsom pyntegenstande, knagerækker, opvaskebalje og meget andet. Alt sammen designet ud fra samme stilsikre look og effektivitet.
Deres design er funktionelle ting, men med et twist i designet, så man synes det er pænt at have stående. Tag nu for eksempel deres vaskebalje – det er ikke bare en model i hård plast, det er en blød gummi balje, hvor kanten har et ombuk, smart og simpelt. Den tilhørende opvaskebørste er fremstillet i birketræ med en børste af naturhår. Så gennemført til sidste detalje.
Et andet godt eksempel på, at designet er gennemtænkt og funktionelt er, deres dørslag. Det er designet så det ligner en tragt, med en si i bunden. Men det smarte ud over designet er, at den kan klappes sammen så den ikke fylder nede i skuffen, ved siden af alt det andet køkkengrej der også skal være der.

Så er du til et lækkert og eksklusivt look på din bolig, vil et kig på de smarte og lækre designs fra Normann Copenhagen med garanti være et godt sted at starte. Du vil helt sikkert kunne finde noget der falder i din smag.