All About Internet Trends & E-business

Brug plasttæpper i din indgang eller entre- det ser flot ud

Det er blevet rigtig inn med smarte løbere til aflange rum og indgangspartier, og det sidste nye er at købe løberen i et vævet plastmateriale. Det er oftest plasttæpper, der er vævet med en plastsnor og god kvalitet, det gør at tæppet får en meget slidbar struktur, der ligger godt og flot fladt i en travl gang. Modsat de gamle kludetæpper, der altid krøllede og gled rundt, hvis man ikke havde et skridsikkert underlag.
Plasttæpper suger heller ikke pletter, som et almindeligt tæppe, da fibrene der er i plast ikke suger som bomuld eller andre fibre, det betyder ikke at tæpperne ikke bliver beskidte, de er bare lettere at få rene end almindelige tæpper.
Ud over at det er nogle super flotte og smarte tæpper, så er der også en stor charme i at de er lavet med både nye og genbrugte fibre. Det at lave et nyt flot design og samtidig vælge at bruge en blanding af nyt og brugt og gøre det med succes er virkelig godt gået, og helt sikkert noget der har krævet mange prøver før at succesen var i hus. Og når der så er valgt flotte designs til et gennemtænkt produkt, så er der banet vej for en succes historie.