All About Internet Trends & E-business

Plasttæpper er en succes hver eneste gang – såvel ude som inde

Vi kender det alle sammen, når huset skal bygges eller der skal nyt gulv i det eksisterende hus, så vil vi gerne have det så rent og lækkert som muligt. Og det skal helst ikke kræve for meget, at rengøre gulvene.
Vi ved jo alle at et almindeligt gulvtæppe, er kilde til støv, snavs og husstøvmider og et trægulv eller klinkegulv er et meget mere fornuftigt valg, set med sundhedsmæssige øjne. Derfor er plasttæpper og andre løse tæpper også blevet så populære, for at kunne give lidt varme til hjemmet.

En af forskellene er, at et almindeligt gulvtæppe kan kun rengøres i dagligdagen, ved hjælp af en støvsuger. Er der spildt noget der kræver mere end en støvsuger, skal man have gang i en hel renseproces og det er en større omgang.
Normalt er rensning af tæpper, noget man gør et par gange i løbet af dets løbetid.
Et klinkegulv eller et trægulv er væsentlig nemmere at holde, for hvis ud spilder noget støvsuger du blot gulvet og så er du videre. Og er det noget der kræver lidt mere, skal du måske lige have gang i moppen, men det er også det hele.

Men mange synes, at det virker for koldt og farveløst, men alle de træ- og klinkegulve og mangler lidt den varme og farverne fra tæpperne.
Derfor vælger mange at have tæpper under for eksempel spise- og sofabordet, foran døre og på arealer hvor der er meget gulvareal. Det kunne for eksempel være ned af en fordeler gang eller i køkkenalrummet, hvor ungerne måske har en legeplads.
Men så kommer næste udfordring, de kan jo også blive beskidte, når de ligger under bordet mens vi spiser.
Og det er korrekt, men et mindre tæppe er nemmere at rengøre eller måske skifte ud når det er tiltrængt. Men vælger du derimod, at have plasttæpper, så er du helt ude over de bekymringer. De er nemme at rengøre og kan tåle at blive vasket med vand eller sågar tåler nogle en tur i vaskemaskinen, nemmere kan det næsten ikke blive. Og har du dem liggende foran døren, er du også fri for at de suger alt vandet til sig, det render blot igennem og så tørrer plasttæppet hurtigt igen.

En anden fordel ved plasttæpper er, at de også kan ligge udenfor, uden at de bliver trælse og grimme at se på. Det afhænger selvfølgelig af, at du køber nogle i en ordentlig kvalitet, som for eksempel dem fra Horredsmattan. De kan ligge ude i 10 år, uden at det bliver at se på dem. De er meget vejrbestandige igen bliver de ikke trælse og ulækre af et ordentligt regnskyl, de tørrer blot hurtigt igen.

Så hvis du vil gøre det nemt for dig selv, så vælger du plasttæpper til alle de steder du har tæpper liggende og klinke- eller trægulv på de store gulvarealer.